Чантата е важен аксесоар за добрата визия на всяка дама

18.01.2023 11:22:18

Чантата е важен аксесоар за добрата визия на всяка дама

Днес разговаряме с г-жа Цветелина Борисова, доцент към Факултета по Дентална Медицина в Медицински Университет, гр. Варна.

- Доцент Борисова, с какво се занимавате в момента?

- Преподавам и обучавам българо- и англоезични студенти, ръководител съм на докторанти и специализанти, а също така работя и като лекар по дентална медицина. Ръководител съм на катедра “Консервативно зъболечение и орална патология” в Медицински Университет, гр. Варна.

- Кои са личните и професионалните Ви успехи до момента?

- Най-големият ми личен успех е моето семейство, заедно с моя съпруг Георги и синовете ми Йордан и Борис. В професионален план се гордея, че сбъднах мечтата си да работя това, което обичам, като срещам млади и амбициозни хора, жадни за знания, всеки ден. Като успех бих посочила също, че помагам на моите пациенти да могат да се усмихват без притеснения.

- Какво Ви мотивира?

- Моето семейство и моите родители са моята мотивация да се развивам   и да продължавам напред. Те винаги са стояли зад мен и благодарение на тях съм това, което съм днес.

- Какви видове чанти предпочитате и имате?

- За мен чантата е много важен аксесоар, който завършва визията на всяка уважаваща себе си дама. Моите чанти ги избирам според повода - от по-цветни ежедневни, до строго официални. Колекцията ми е богата, тъй като чантите са моя слабост. Опитвам се да съм в крак с модните тенденции, което неизменно води до увеличаване на количеството им.

-  Бъдещи планове за развитие?

- Когато човек обича това, което прави, успехът е неизбежен. Моите планове са да не спирам да се развивам в сферата, която работя, като същевременно предавам знания и умения на по-младите си колеги, които са нашето бъдеще.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Интервю

Интервю

Чантата е важен аксесоар за добрата визия на всяка дама

Чантата е важен аксесоар за добрата визия на всяка дама

Днес разговаряме с г-жа Цветелина Борисова, доцент към Факултета по Дентална Медицина в Медицински Университет, гр. Варна.- Доцент Борисова, с какво се з Днес разговаряме с г-жа Цветелина Борисова, доцент към Факултета по Дентална Медицина в Медицински Университет, гр. Варна.- Доцент Борисова, с какво се з 2023-01-18T11:22:19+02:00 Чантата е важен аксесоар за добрата визия на всяка дама

<p><em>Днес разговаряме с г-жа </em><em>Цветелина Борисова,</em> <em>доцент към Факултет</em><em>а</em><em> по Дентална Медицина </em><em>в</em><em> Медицински Университет, гр. Варна.</em></p> <p><em></em></p> <h4><strong>- Доцент Борисова, с какво се занимавате в момента?</strong></h4> <p>- Преподавам и обучавам българо- и англоезични студенти, ръководител съм на докторанти и специализанти, а също така работя и като лекар по дентална медицина. Ръководител съм на катедра &ldquo;Консервативно зъболечение и орална патология&rdquo; в Медицински Университет, гр. Варна.</p> <p><strong></strong></p> <h4><strong>- Кои са лични</strong><strong>те</strong><strong> и професионални</strong><strong>те Ви</strong><strong> успехи до момента?</strong></h4> <p>- Най-големият ми личен успех е моето семейство, заедно с моя съпруг Георги и синовете ми Йордан и Борис. В професионален план се гордея, че сбъднах мечтата си да работя това, което обичам, като срещам млади и амбициозни хора, жадни за знания, всеки ден. Като успех бих посочила също, че помагам на моите пациенти да могат да се усмихват без притеснения.</p> <p></p> <h4><strong>- Какво Ви</strong> <strong>мотивира?</strong></h4> <p>- Моето семейство и моите родители са моята мотивация да се развивам &nbsp;&nbsp;и да продължавам напред. Те винаги са стояли зад мен и благодарение на тях съм това, което съм днес.</p> <p></p> <h4><strong>-</strong><strong> Какви видове чанти предпочитате и имате?</strong></h4> <p>- За мен <a href="https://www.rivastyle.bg/category/damski-chanti" target="_blank" rel="noopener"><strong>чантата</strong></a> е много важен аксесоар, който завършва визията на всяка уважаваща себе си дама. Моите чанти ги избирам според повода - от по-цветни ежедневни, до строго официални. Колекцията ми е богата, тъй като чантите са моя слабост. Опитвам се да съм в крак с <a href="https://www.rivastyle.bg/article/tendenciite-v-damskite-chanti-i-cvetovete-na-koito-da-zalojite-prez-2023-g" target="_blank" rel="noopener"><strong>модните тенденции</strong></a>, което неизменно води до увеличаване на количеството им.</p> <p></p> <h4><strong>- </strong><strong>&nbsp;Бъдещи планове за развитие?</strong></h4> <p>- Когато човек обича това, което прави, успехът е неизбежен. Моите планове са да не спирам да се развивам в сферата, която работя, като същевременно предавам знания и умения на по-младите си колеги, които са нашето бъдеще.</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки