Голямата чанта – удобна или не?

07.03.2018 10:10:17

Голямата чанта – удобна или не?

Модата на големите чанти първоначално бе възприета от повечето дами с мощно „ура“. Всички женски неща – от портмоне до чадър, лесно се побираха вътре. Но твърде обемните чанти се оказаха също и проблем за някои. Вероятно на всички е позната ситуацията, когато някъде дълбоко в недрата на чантата телефонът се скъсва да звъни, а вие по никакъв начин не можете да го намерите. Още по-трудно е да се намерят ключовете, огледалото или червилото.

Така че – дали си струва да купувате голяма чанта?

Абсолютно болшинство от жените ще кажат, че перфектната чанта трябва да бъде стилна, просторна, здрава и удобна. Ако ви е нужно да носите със себе си резервен чифт обувки, спортен екип или един куп неща за детето ви, то обемната чанта с голяма вместимост може да се превърне в чудесен изход от положението. Важните неща и джаджите разпределете по джобовете и отделенията, така те винаги ще са ви под ръка.

В същото време дамите с крехка структура трябва да внимават – големите чанти изглеждат комично и не на място в ръцете на твърде слаби, нежни и невисоки дами. Дори ако ви се налага постоянно да носите със себе си книги, дрехи, техника, по-добре се насочете и обърнете поглед към кожените раници и елегантните чанти за пътуване.

Как да направите голямата чанта удобна за ползване?

  • Избирайте приоритетно с дръжки, а не само с каишка

Дълъг ремък през рамо може да бъде оправдан или най-удобен само при малки, компактни чанти. Тежък, голям аксесоар като твърде голяма кожена чанта, ще ви накара да се чувствате некомфортно, да промените стойката си. Търсете модел с къси твърди дръжки, умерено широки.

  • Задължително се замислете с каква цел ви е нужна голямата чанта преди покупката

Ако искате просто да следвате тренда, но всъщност имате да носите единствено портфейл, червило, смартфон, ключове, не си струва покупка на огромна чанта само заради тренда. Но, ако често се налага да носите ежедневно таблет, документи, спортен екип, резервен комплект дрехи или обувки, набор гримове или просто сте тръгнали на шопинг, то голямата чанта е точно за вас.

  • Не препълвайте чантата

Внушителното натоварване, което ще падне на едната ръка и/или рамото, може да доведе до проблеми с гръбначния стълб, да причини болка и дискомфорт. Лекарите твърдят, че теглото на пълната чанта не бива да превишава 10% от теглото на тялото ви.

Разгледайте предложенията на РИВА СТИЛ БГ – кожени дамски чанти за всеки вкус и тегло! ;)

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Дамски чанти

Дамски чанти

Голямата чанта – удобна или не?

Голямата чанта – удобна или не?

Модата на големите чанти първоначално бе възприета от повечето дами с мощно „ура“. Всички женски неща – от портмоне до чадър, лесно се побираха вътре. Но твърде обемните чанти се оказаха също Модата на големите чанти първоначално бе възприета от повечето дами с мощно „ура“. Всички женски неща – от портмоне до чадър, лесно се побираха вътре. Но твърде обемните чанти се оказаха също 2023-02-22T10:30:04+02:00 Голямата чанта – удобна или не?

<p>Модата на големите чанти първоначално бе възприета от повечето дами с мощно &bdquo;ура&ldquo;. Всички женски неща &ndash; от портмоне до чадър, лесно се побираха вътре. Но твърде обемните чанти се оказаха също и проблем за някои. Вероятно на всички е позната ситуацията, когато някъде дълбоко в недрата на чантата телефонът се скъсва да звъни, а вие по никакъв начин не можете да го намерите. Още по-трудно е да се намерят ключовете, огледалото или червилото.</p> <p>Така че &ndash; дали си струва да купувате голяма чанта?</p> <p>Абсолютно болшинство от жените ще кажат, че перфектната чанта трябва да бъде стилна, просторна, здрава и удобна. Ако ви е нужно да носите със себе си резервен чифт обувки, спортен екип или един куп неща за детето ви, то обемната чанта с голяма вместимост може да се превърне в чудесен изход от положението. Важните неща и джаджите разпределете по джобовете и отделенията, така те винаги ще са ви под ръка.</p> <p>В същото време дамите с крехка структура трябва да внимават &ndash; големите чанти изглеждат комично и не на място в ръцете на твърде слаби, нежни и невисоки дами. Дори ако ви се налага постоянно да носите със себе си книги, дрехи, техника, по-добре се насочете и обърнете поглед към <a href="https://www.rivastyle.bg/category/damski-kojeni-ranici">кожените раници</a> и елегантните чанти за пътуване.</p> <p>Как да направите голямата чанта удобна за ползване?</p> <ul> <li><em>Избирайте приоритетно с дръжки, а не само с каишка</em></li> </ul> <p>Дълъг ремък през рамо може да бъде оправдан или най-удобен само при малки, компактни чанти. Тежък, голям аксесоар като твърде голяма кожена чанта, ще ви накара да се чувствате некомфортно, да промените стойката си. Търсете модел с къси твърди дръжки, умерено широки.</p> <ul> <li><em>Задължително се замислете с каква цел ви е нужна голямата чанта преди покупката</em></li> </ul> <p>Ако искате просто да следвате тренда, но всъщност имате да носите единствено портфейл, червило, смартфон, ключове, не си струва покупка на огромна чанта само заради тренда. Но, ако често се налага да носите ежедневно таблет, документи, спортен екип, резервен комплект дрехи или обувки, набор гримове или просто сте тръгнали на шопинг, то голямата чанта е точно за вас.</p> <ul> <li><em>Не препълвайте чантата</em></li> </ul> <p>Внушителното натоварване, което ще падне на едната ръка и/или рамото, може да доведе до проблеми с гръбначния стълб, да причини болка и дискомфорт. Лекарите твърдят, че теглото на пълната чанта не бива да превишава 10% от теглото на тялото ви.</p> <p>Разгледайте предложенията на РИВА СТИЛ БГ &ndash; <a href="https://www.rivastyle.bg/admin/category/damski-chanti">кожени дамски чанти</a> за всеки вкус и тегло! ;)</p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки