КАКВА ЧАНТА ДА НОСЯТ МЪЖЕТЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ПАЛТО

26.12.2019 14:22:59

КАКВА ЧАНТА ДА НОСЯТ МЪЖЕТЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ПАЛТО

Дрехите, които са част от мъжкия гардероб и предпочита да носи на работа или на разходка един мъж, изразяват неговият стил и всеки елемент е в хармония, съответствайки на избора му. Но каква чанта да избере и носи в комбинация с палто мъжът?

Над този въпрос може да се разсъждава дълго и обширно, но специалистите са съгласни за едно: този аксесоар (мъжката чанта) трябва да бъде от кожа, класически, за предпочитане черен или тъмно кафяв, сдържано модерен (в някои случаи дори по-старомоден или ретро).

Правилно подбраната мъжка чанта според палтото ще изглежда актуално във всички времена. Модата е променлива, но такава дреха като палтото винаги остава в тенденция. Независимо от това дали дълъг модел палто предпочитате или скъсен тип „сако“, можете да останете елегантен, стилен и модерен на всяка възраст и почти всеки сезон.

Съветите на специалистите

Правилният избор на чанта е гаранция за завършеност, цялостност на образа и тоалета. Палтото, като значим и забележим "горен" аксесоар в гардероба, изисква съчетаване с всички елементи, така че си струва да се вслушате в съветите на експертите от света на модата. И така, от РИВА СТИЛ БГ ви предлагаме да следвате основни правила:

  • Избраният от вас стил

Избирайки си чанта, имайте предвид и палтото, както и какъв е вашият стил, какъв е начинът ви на живот и ежедневие. Доста нелепо ще изглежда комбинация от класическо английско палто и голяма спортна раница или, напротив, спортен костюм и стилен кожен сак, чанта за пътуване.

  • Съзвучие или синхрон на материалите

Естествена кожа е перфектният вариант за създаването на единен ансамбъл с класически палта. Също така хубаво ще изглежда вариант от тъмен качествен текстил. Млади и активни мъже често съчетават градски раници с къси палта – изглежда съвсем "в духа на модерното време".

  • Цвят

Придържайте се към една цветова гама в гардероба си – това е съвет, който е актуален за всички времена, освен ако не сте клоун или „фрийк“, който иска да докаже нещо на обществото. Ако се прекалява с цветовете, може просто да изглеждате нелепо и смешно, дори в условията на толерантно общество.

  • Как да избирате дизайна и моделите

Ако палтото е с ярки принтове, всякакви аксесоари трябва да са неутрални. Най-важното правило – може да се откроява само мъжката чанта на фона на палтото, тъй като самото то е акцент като горна дреха.

Онлайн магазинът на РИВА СТИЛ БГ ще ви помогне да изберете и купите най-добрият вариант на мъжка чанта според палтото си.

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съвети

Съвети

КАКВА ЧАНТА ДА НОСЯТ МЪЖЕТЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ПАЛТО

КАКВА ЧАНТА ДА НОСЯТ МЪЖЕТЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ПАЛТО

Дрехите, които са част от мъжкия гардероб и предпочита да носи на работа или на разходка един мъж, изразяват неговият стил и всеки елемент е в хармония, съ Дрехите, които са част от мъжкия гардероб и предпочита да носи на работа или на разходка един мъж, изразяват неговият стил и всеки елемент е в хармония, съ 2019-12-26T14:23:02+02:00 КАКВА ЧАНТА ДА НОСЯТ МЪЖЕТЕ В СЪЧЕТАНИЕ С ПАЛТО

<p>Дрехите, които са част от мъжкия гардероб и предпочита да носи на работа или на разходка един мъж, изразяват неговият стил и всеки елемент е в хармония, съответствайки на избора му. Но каква чанта да избере и носи в комбинация с палто мъжът?</p> <p>Над този въпрос може да се разсъждава дълго и обширно, но специалистите са съгласни за едно: този аксесоар (мъжката чанта) трябва да бъде от кожа, класически, за предпочитане черен или тъмно кафяв, сдържано модерен (в някои случаи дори по-старомоден или ретро).</p> <p>Правилно подбраната мъжка чанта според палтото ще изглежда актуално във всички времена. Модата е променлива, но такава дреха като палтото винаги остава в тенденция. Независимо от това дали дълъг модел палто предпочитате или скъсен тип &bdquo;сако&ldquo;, можете да останете елегантен, стилен и модерен на всяка възраст и почти всеки сезон.</p> <h2>Съветите на специалистите</h2> <p>Правилният избор на чанта е гаранция за завършеност, цялостност на образа и тоалета. Палтото, като значим и забележим "горен" аксесоар в гардероба, изисква съчетаване с всички елементи, така че си струва да се вслушате в съветите на експертите от света на модата. И така, от РИВА СТИЛ БГ ви предлагаме да следвате основни правила:</p> <ul> <li><strong>Избраният от вас стил</strong></li> </ul> <p>Избирайки си чанта, имайте предвид и палтото, както и какъв е вашият стил, какъв е начинът ви на живот и ежедневие. Доста нелепо ще изглежда комбинация от класическо английско палто и голяма спортна раница или, напротив, спортен костюм и стилен кожен сак, чанта за пътуване.</p> <ul> <li><strong>Съзвучие или синхрон на материалите</strong></li> </ul> <p>Естествена кожа е перфектният вариант за създаването на единен ансамбъл с класически палта. Също така хубаво ще изглежда вариант от тъмен качествен текстил. Млади и активни мъже често съчетават градски раници с къси палта &ndash; изглежда съвсем "в духа на модерното време".</p> <ul> <li><strong>Цвят</strong></li> </ul> <p>Придържайте се към една цветова гама в гардероба си &ndash; това е съвет, който е актуален за всички времена, освен ако не сте клоун или &bdquo;фрийк&ldquo;, който иска да докаже нещо на обществото. Ако се прекалява с цветовете, може просто да изглеждате нелепо и смешно, дори в условията на толерантно общество.</p> <ul> <li><strong>Как да избирате дизайна и моделите</strong></li> </ul> <p>Ако палтото е с ярки принтове, всякакви аксесоари трябва да са неутрални. Най-важното правило &ndash; може да се откроява само мъжката чанта на фона на палтото, тъй като самото то е акцент като горна дреха.</p> <p>Онлайн магазинът на РИВА СТИЛ БГ ще ви помогне да изберете и купите най-добрият вариант на <a href="https://www.rivastyle.bg/category/myzhki-chanti">мъжка чанта</a> според палтото си.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки