Какво да подарите на една дама? Разбира се, чанта

15.12.2017 13:56:09

Какво да подарите на една дама? Разбира се, чанта

Предстои важен ден. Вашата приятелка, съпруга, дъщеря, майка или баба има празник, който е важно да се превърне в невероятен ден. Или пък искате да ги изненадате за Коледа или Нова година? Един от важните ключове, които ще превърнат всеки празник в приказка, това е подаръкът!

Към тази стъпка подходете много внимателно, като се поинтересувате от вкуса на дамата. Ако четете тези редове, значи Вашият избор вероятно се е спрял на най-нужният аксесоар за съвременната жена – чантата!

Чантите на една жена никога не са много. Така че по-смело! Ако подарите красива кожена чанта, определено няма да съжалявате.

Чантата за подарък трябва да бъде не само функционална, но и стилна и ясно да подчертава, че е избрана за дадената дама. Не просто така купена, за да подарите нещо, а да показва, че сте вложили емоция в избора, вълнували сте се, докато сте избирали.

Може да заложите на тип чанта „по-близо до същността“. Основната идея е практичната изисканост. Какво означава това? Грубо казано съчетаване на несъвместимости: леко, деликатно и изтънчено с обемно и по-грубо.

Ултра модерната метализирана кожа или приятна на допир мека кожа при раниците се съчетават с по-груби подметки или кецове, ако става въпрос за обувки. В чантите се предпочитат същите мотиви. Много популярни стават клъч чантите, а също и класически дамски чанти от нежна кожа. И, да, чантата трябва да изглежда изящно и добре, както на вид, така и на допир.

Дали си струва да икономисвате от подаръка?

Това е избор на всеки в частност. Ние не можем адекватно да оценим финансовото състояние на всеки, който в момента чете тази статия, а и всеки прави своя избор в зависимост от възможностите си. Но, ако оцените този момент адекватно, тогава, разбира се, е по-добре да изберете качествена и по-скъпа чанта от естествена кожа. Първо, защото дори и невъоръжено око може да забележи и оцени стойността на подаръка, а на второ място – некачествената чанта за месец може да се скъса, протърка, а това определено няма да остави добър привкус на дамата, на която сте направили подаръка.

Каквато и да е стойността на чантата, добре е след като сте направили избор на модел, да направите проверка и на качеството на подаръка. Елементарна оценка на качеството на материала, от който е ушита чантата и здравината на шевовете.

Но, все пак, най-важното е подаръкът да е от душа, просто според вкусовете на дамата изберете качествена кожена чанта, поръчайте и напред към празника!

Добро настроение и положителни емоции Ви пожелаваме от онлайн магазина на РИВА СТИЛ БГ и нашите продукти с италиански стил от TUSCANY LEATHER.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Дамски чанти

Дамски чанти

Какво да подарите на една дама? Разбира се, чанта

Какво да подарите на една дама? Разбира се, чанта

Предстои важен ден. Вашата приятелка, съпруга, дъщеря, майка или баба има празник, който е важно да се превърне в невероятен ден. Или пък искате да ги изненадате за Коледа или Нова година? Ед Предстои важен ден. Вашата приятелка, съпруга, дъщеря, майка или баба има празник, който е важно да се превърне в невероятен ден. Или пък искате да ги изненадате за Коледа или Нова година? Ед 2017-12-15T13:56:31+02:00 Какво да подарите на една дама? Разбира се, чанта

<p>Предстои важен ден. Вашата приятелка, съпруга, дъщеря, майка или баба има празник, който е важно да се превърне в невероятен ден. Или пък искате да ги изненадате за Коледа или Нова година? Един от важните ключове, които ще превърнат всеки празник в приказка, това е подаръкът!</p> <p>Към тази стъпка подходете много внимателно, като се поинтересувате от вкуса на дамата. Ако четете тези редове, значи Вашият избор вероятно се е спрял на най-нужният аксесоар за съвременната жена &ndash; чантата!</p> <p>Чантите на една жена никога не са много. Така че по-смело! Ако подарите красива <a href="../../../category/damski-chanti">кожена чанта</a>, определено няма да съжалявате.</p> <p>Чантата за подарък трябва да бъде не само функционална, но и стилна и ясно да подчертава, че е избрана за дадената дама. Не просто така купена, за да подарите нещо, а да показва, че сте вложили емоция в избора, вълнували сте се, докато сте избирали.</p> <p>Може да заложите на тип чанта &bdquo;по-близо до същността&ldquo;. Основната идея е практичната изисканост. Какво означава това? Грубо казано съчетаване на несъвместимости: леко, деликатно и изтънчено с обемно и по-грубо.</p> <p>Ултра модерната метализирана кожа или приятна на допир мека кожа при раниците се съчетават с по-груби подметки или кецове, ако става въпрос за обувки. В чантите се предпочитат същите мотиви. Много популярни стават клъч чантите, а също и класически дамски чанти от нежна кожа. И, да, чантата трябва да изглежда изящно и добре, както на вид, така и на допир.</p> <h3>Дали си струва да икономисвате от подаръка?</h3> <p>Това е избор на всеки в частност. Ние не можем адекватно да оценим финансовото състояние на всеки, който в момента чете тази статия, а и всеки прави своя избор в зависимост от възможностите си. Но, ако оцените този момент адекватно, тогава, разбира се, е по-добре да изберете качествена и по-скъпа чанта от естествена кожа. Първо, защото дори и невъоръжено око може да забележи и оцени стойността на подаръка, а на второ място &ndash; некачествената чанта за месец може да се скъса, протърка, а това определено няма да остави добър привкус на дамата, на която сте направили подаръка.</p> <p>Каквато и да е стойността на чантата, добре е след като сте направили избор на модел, да направите проверка и на качеството на подаръка. Елементарна оценка на качеството на материала, от който е ушита чантата и здравината на шевовете.</p> <p>Но, все пак, най-важното е подаръкът да е от душа, просто според вкусовете на дамата изберете <a href="../../../category/damski-chanti-za-ramo">качествена кожена чанта</a>, поръчайте и напред към празника!</p> <h3>Добро настроение и положителни емоции Ви пожелаваме от онлайн магазина на РИВА СТИЛ БГ и нашите продукти с италиански стил от TUSCANY LEATHER.</h3>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки