Мъжките чанти – завършващ акцент във визията

31.10.2017 13:57:43

Мъжките чанти – завършващ акцент във визията

Съвременният мъж вече не бива да се лишава от стилни, функционални и практични аксесоари. Всеки сезон различните дизайнери и марки показват на световните подиуми своите творения – мъжката чанта през рамо се превърна в истински любимец на представителите на силната половина на човечеството. Този кожен аксесоар е:

  • стилен;
  • универсален;
  • изключително практичен.

Разнообразието от материали, цветове, модели и технологии позволяват създаване на мъжки чанти, подходящи за различен ритъм и начин на живот – както на ежедневни, така и на делови, бизнес чанти и такива за пътуване. Най-популярните материали са кожа и велур. Те са доста лесни за поддръжка, издръжливи и непреходни.

Как да подберете подходящия модел

Ако сте привърженик на деловия стил, то класическите бизнес чанти от кожа са идеални. Те имат изчистена форма, нужните джобове и вътрешни отделения. Това осигурява максимално удобство за съхранение на делови книжа и документи, ежедневници и различни технологични джаджи. Тяхната цветова палитра е представена от благородни монохромни цветове: черно, различни нюанси на кафяво, синьо. Още по-голяма елегантност и чар им придават изчистеният дизайн и детайлите – качествени ципове, закопчалки, презрамки.

Ежедневните модели имат по-свободен дизайн и често асиметрична форма. За по-голямо удобство тези чанти са с:

  • презрамка, чиято дължина може да се регулира лесно;
  • удобният брой вътрешни и външни джобове;
  • достатъчно отделения според нуждите.

Сред тези модели също има разнообразие от цветове. Всеки мъж ще може да подбере чанта по свой вкус.

За активен отдих, туризъм, спорт са създадени специални кожени пътни чанти – те са с достатъчно голям размер, за да гарантират максимална вместимост. Направени са от изключително качествена кожа, която гарантира дългият им живот. Каталогът с мъжките чанти на РИВА СТИЛ ще ви зарадва с разнообразие от цветове:

  • кафяв;
  • мед;
  • натурален;
  • тъмнокафяв;
  • червен;
  • черен.

Популярни стават все повече чантите с лазерно гравиране на щампи или надписи. Удобните дръжки и регулируема презрамка винаги са допълнителен плюс при тези модели. За по-дълги пътувания и полети смело избирайте чанти с колела, етикет за багаж, с прибиращи се дръжки.

Не забравяйте, че такъв аксесоар, като мъжката чанта, ще ви помогне да създадете завършен и стилен образ. Този базов аксесоар може да разкаже много за своя притежател и да покаже неговия професионален или социален статус.

Така че, господа, ако все още мислите, че чанти могат да носят само дамите – изгонете съмненията и напред към стилните покупки!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки чанти

Мъжки чанти

Мъжките чанти – завършващ акцент във визията

Мъжките чанти – завършващ акцент във визията

Съвременният мъж вече не бива да се лишава от стилни, функционални и практични аксесоари. Всеки сезон различните дизайнери и марки показват на световните подиуми своите творения – мъжката чан Съвременният мъж вече не бива да се лишава от стилни, функционални и практични аксесоари. Всеки сезон различните дизайнери и марки показват на световните подиуми своите творения – мъжката чан 2017-11-01T13:42:41+02:00 Мъжките чанти – завършващ акцент във визията

<p>Съвременният мъж вече не бива да се лишава от стилни, функционални и практични аксесоари. Всеки сезон различните дизайнери и марки показват на световните подиуми своите творения &ndash; мъжката чанта през рамо се превърна в истински любимец на представителите на силната половина на човечеството. Този кожен аксесоар е:</p> <ul> <li>стилен;</li> <li>универсален;</li> <li>изключително практичен.</li> </ul> <p>Разнообразието от материали, цветове, модели и технологии позволяват създаване на мъжки чанти, подходящи за различен ритъм и начин на живот &ndash; както на ежедневни, така и на делови, бизнес чанти и такива за пътуване. Най-популярните материали са кожа и велур. Те са доста лесни за поддръжка, издръжливи и непреходни.</p> <h2>Как да подберете подходящия модел</h2> <p>Ако сте привърженик на <strong>деловия стил</strong>, то класическите <a href="../../../category/biznes-chanti">бизнес чанти от кожа</a> са идеални. Те имат изчистена форма, нужните джобове и вътрешни отделения. Това осигурява максимално удобство за съхранение на делови книжа и документи, ежедневници и различни технологични джаджи. Тяхната цветова палитра е представена от благородни монохромни цветове: черно, различни нюанси на кафяво, синьо. Още по-голяма елегантност и чар им придават изчистеният дизайн и детайлите &ndash; качествени ципове, закопчалки, презрамки.</p> <p><strong>Ежедневните модели</strong> имат по-свободен дизайн и често асиметрична форма. За по-голямо удобство тези чанти са с:</p> <ul> <li>презрамка, чиято дължина може да се регулира лесно;</li> <li>удобният брой вътрешни и външни джобове;</li> <li>достатъчно отделения според нуждите.</li> </ul> <p>Сред тези модели също има разнообразие от цветове. Всеки мъж ще може да подбере чанта по свой вкус.</p> <p>За активен отдих, туризъм, спорт са създадени специални <a href="../../../category/patni-chanti-i-aksesoari">кожени пътни чанти</a> &ndash; те са с достатъчно голям размер, за да гарантират максимална вместимост. Направени са от изключително качествена кожа, която гарантира дългият им живот. Каталогът с мъжките чанти на РИВА СТИЛ ще ви зарадва с разнообразие от цветове:</p> <ul> <li>кафяв;</li> <li>мед;</li> <li>натурален;</li> <li>тъмнокафяв;</li> <li>червен;</li> <li>черен.</li> </ul> <p>Популярни стават все повече чантите с лазерно гравиране на щампи или надписи. Удобните дръжки и регулируема презрамка винаги са допълнителен плюс при тези модели. За по-дълги пътувания и полети смело избирайте чанти с колела, етикет за багаж, с прибиращи се дръжки.</p> <p>Не забравяйте, че такъв аксесоар, като мъжката чанта, ще ви помогне да създадете завършен и стилен образ. Този базов аксесоар може да разкаже много за своя притежател и да покаже неговия професионален или социален статус.</p> <h2>Така че, господа, ако все още мислите, че чанти могат да носят само дамите &ndash; изгонете съмненията и напред към стилните покупки!</h2>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки