Модата на чантите клъч през 2017 година

21.11.2017 13:05:34

Модата на чантите клъч през 2017 година

Женският гардероб се състои от различни видове дрехи, аксесоари, обувки и чанти. Ако преди време бяха особено популярни големи и обемни чанти, то днес е дошъл звездният час на клъч чантите. Клъчовете бяха предпочитани като вечерни модели, но модата се развива и вече малката дамска чанта влиза в ежедневния тоалет.

Клъч чантите през 2017 са световна тенденция, която придава на дамите изисканост, елегантност и увереност в себе си. Освен това, благодарение на своя размер са много удобни и практични, леки и универсални. Мини чантите са предназначени за най-важните неща: смартфон, кредитни карти или пари, огледало, червило или спирала.

Форма и цвят

Клъчът е водещият акцент, който завършва образа на жената. Различните модели чанти подчертават женствения и елегантен стил на дамите. Последните няколко години по световните подиуми на модата се появиха малки клъчове във формата на плик. Обикновено те са "меки", което дава възможност за увеличаване на тяхната вместимост. Такива модели изглеждат ефектно във всеки цвят и перфектно се съчетават с всякакъв женски стил. През 2017 година чанти-пликове започнаха да се произвеждат и с малка, но удобна дръжка отстрани на чантата, за да се носят на китката. Такава чанта изглежда много стилно и елегантно.

Хит последните сезони станаха и модели чанти във формата на малки кутии. Има варианти с допълнителен декорация, но най-ефектни си остават елегантно изглеждащите клъчове от естествена кожа без допълнителни украси. Такива аксесоари са истинско украшение на жената.

При избора на чанта трябва да се взема предвид не само формата, но и цвета. Модният спектър от цветове при клъчовете е богат. Към днешна дата популярни са коняк, шоколад, кафява цветова гама, бордо. За пролетни и летни варианти се считат морските тонове (синьо) и топли нюанси на червеното и кораловото.

Материал и изработка

Ако материалите и изработката почти не се променят, експерименти се наблюдават с дизайн и форма. Естествената кожа не губи своите позиции, както и дамските чанти с полускъпоценни камъни или дръжка тип синджир – класика в жанра, която ще живее вечно. Чантата може да прилича на женски аксесоар във формата на панделка и да е особено подходяща за вечерни случаи. Можете също така да експериментирате и да добавите към вашия имидж клъч с метализирано покритие, с бронзов оттенък и гравиране, инкрустация по ваш избор. Както се казва „за всеки каприз има лек“!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Дамски чанти

Дамски чанти

Модата на чантите клъч през 2017 година

Модата на чантите клъч през 2017 година

Женският гардероб се състои от различни видове дрехи, аксесоари, обувки и чанти. Ако преди време бяха особено популярни големи и обемни чанти, то днес е дошъл звездният час на клъч чантите. К Женският гардероб се състои от различни видове дрехи, аксесоари, обувки и чанти. Ако преди време бяха особено популярни големи и обемни чанти, то днес е дошъл звездният час на клъч чантите. К 2023-03-21T10:54:47+02:00 Модата на чантите клъч през 2017 година

<p>Женският гардероб се състои от различни видове дрехи, аксесоари, обувки и<a href="https://www.rivastyle.bg/category/damski-chanti"> <strong>чанти</strong></a>. Ако преди време бяха особено популярни големи и обемни чанти, то днес е дошъл звездният час на <a href="https://www.rivastyle.bg/category/klychove-i-mini-chanti">клъч чантите</a>. Клъчовете бяха предпочитани като вечерни модели, но модата се развива и вече малката дамска чанта влиза в ежедневния тоалет.</p> <p>Клъч чантите през 2017 са световна тенденция, която придава на дамите изисканост, елегантност и увереност в себе си. Освен това, благодарение на своя размер са много удобни и практични, леки и универсални. Мини чантите са предназначени за най-важните неща: смартфон, кредитни карти или пари, огледало, червило или спирала.</p> <h2>Форма и цвят</h2> <p>Клъчът е водещият акцент, който завършва образа на жената. Различните модели чанти подчертават женствения и елегантен стил на дамите. Последните няколко години по световните подиуми на модата се появиха малки клъчове във формата на плик. Обикновено те са "меки", което дава възможност за увеличаване на тяхната вместимост. Такива модели изглеждат ефектно във всеки цвят и перфектно се съчетават с всякакъв женски стил. През 2017 година чанти-пликове започнаха да се произвеждат и с малка, но удобна дръжка отстрани на чантата, за да се носят на китката. Такава чанта изглежда много стилно и елегантно.</p> <p>Хит последните сезони станаха и модели чанти във формата на малки кутии. Има варианти с допълнителен декорация, но най-ефектни си остават елегантно изглеждащите клъчове от естествена кожа без допълнителни украси. Такива аксесоари са истинско украшение на жената.</p> <p>При избора на чанта трябва да се взема предвид не само формата, но и цвета. Модният спектър от цветове при клъчовете е богат. Към днешна дата популярни са коняк, шоколад, кафява цветова гама, бордо. За пролетни и летни варианти се считат морските тонове (синьо) и топли нюанси на червеното и кораловото.</p> <h2>Материал и изработка</h2> <p>Ако материалите и изработката почти не се променят, експерименти се наблюдават с дизайн и форма. Естествената кожа не губи своите позиции, както и дамските чанти с полускъпоценни камъни или дръжка тип синджир &ndash; класика в жанра, която ще живее вечно. Чантата може да прилича на женски аксесоар във формата на панделка и да е особено подходяща за вечерни случаи. Можете също така да експериментирате и да добавите към вашия имидж клъч с метализирано покритие, с бронзов оттенък и гравиране, инкрустация по ваш избор. Както се казва &bdquo;за всеки каприз има лек&ldquo;!</p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки