Портфейлът – неизменен атрибут на истинския мъж!

22.08.2017 11:40:33

Портфейлът – неизменен атрибут на истинския мъж!

Мъжкият портфейл е незаменим аксесоар при създаване на имиджа на деловия мъж. В определен момент банкнотите и монетите по всички джобове на дрехи и чанти трябва да останат в миналото и възниква въпросът как правилно да се избере и купи подходящ портфейл.

Подбраният с вкус качествен портфейл от естествена кожа достойно завършва всеки мъжки стил.

Изобилието от форми, размери, материали за производство на мъжки портфейли карат да се замислите за избора му според предназначението, стила и функционалностите преди да го купите. Има възможност за персонализиране на мъжкия портфейл чрез лазерно гравиране, което ще подчертае вашата индивидуалност и ще създаде неповторим образ.

За привържениците на класиката ще пасне идеално портфейл с двойно събиране. Такъв модел ще се превърне в чудесно допълнение и помощник на всеки мъж! За по-голям комфорт и удобство в кожените портфейли има няколко отделения за кредитни карти и отделения за банкноти.

Също така са предвидени отделения за визитки и джоб за монети. Перфектно изработеният мъжки портфейл от естествена кожа не само ще изглежда стилно и модерно, но и ще служи повече от една година. Продуктът е достатъчно комфортен за използване – лесно се събира в джоба на панталон, яке или сако и няма да заемат много място в чантата ви. Такъв модел мъжки кожен портфейл е подходящ и за феновете на спортния стил, и за желаещите винаги да бъдат в тенденцията.

В онлайн магазина на Рива Стил БГ можете да изберете модели с класически черни и кафяви нюанси. За да подчертаете своята оригиналност е възможно гравиране върху кожата на външната или вътрешната страна на изделието.

И без съмнение коженият портфейл е лидер сред аксесоарите на деловите мъже и незаменим атрибут на всеки успешен бизнесмен. Стилните портфейли от естествена кожа, освен класа, притежават и много функции – за ваше удобство в тях има различно разпределени отделения за банкови карти, банкноти, визитки, специално отделение за лични документи и принадлежности. На тези, на които често се налага бизнес пътуване, е добре да обърнат внимание на мъжките портфейли с отделения за самолетни и железопътни билети.

Мъже на всяка възраст и с различни професии могат да открият в каталога на rivastyle.bg перфектният аксесоар, подходящ на техния стил и имидж.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки чанти

Мъжки чанти

Портфейлът – неизменен атрибут на истинския мъж!

Портфейлът – неизменен атрибут на истинския мъж!

Мъжкият портфейл е незаменим аксесоар при създаване на имиджа на деловия мъж. В определен момент банкнотите и монетите по всички джобове на дрехи и чанти трябва да останат в миналото и възник Мъжкият портфейл е незаменим аксесоар при създаване на имиджа на деловия мъж. В определен момент банкнотите и монетите по всички джобове на дрехи и чанти трябва да останат в миналото и възник 2017-08-22T12:58:28+03:00 Портфейлът – неизменен атрибут на истинския мъж!

<p>Мъжкият портфейл е незаменим аксесоар при създаване на имиджа на деловия мъж. В определен момент банкнотите и монетите по всички джобове на дрехи и чанти трябва да останат в миналото и възниква въпросът как правилно да се избере и купи подходящ портфейл.</p> <p><strong>Подбраният с вкус качествен портфейл от естествена кожа достойно завършва всеки мъжки стил.</strong></p> <p>Изобилието от форми, размери, материали за производство на <a href="../../../category/mazhki-portfeyli">мъжки портфейли</a> карат да се замислите за избора му според предназначението, стила и функционалностите преди да го купите. Има възможност за персонализиране на мъжкия портфейл чрез лазерно гравиране, което ще подчертае вашата индивидуалност и ще създаде неповторим образ.</p> <p>За привържениците на класиката ще пасне идеално портфейл с двойно събиране. Такъв модел ще се превърне в чудесно допълнение и помощник на всеки мъж! За по-голям комфорт и удобство в кожените портфейли има няколко отделения за кредитни карти и отделения за банкноти.</p> <p>Също така са предвидени отделения за визитки и джоб за монети. Перфектно изработеният мъжки портфейл от естествена кожа не само ще изглежда стилно и модерно, но и ще служи повече от една година. Продуктът е достатъчно комфортен за използване &ndash; лесно се събира в джоба на панталон, яке или сако и няма да заемат много място в чантата ви. Такъв модел мъжки кожен портфейл е подходящ и за феновете на спортния стил, и за желаещите винаги да бъдат в тенденцията.</p> <p>В онлайн магазина на <strong>Рива Стил БГ </strong>можете да изберете модели с класически черни и кафяви нюанси. За да подчертаете своята оригиналност е възможно гравиране върху кожата на външната или вътрешната страна на изделието.</p> <p>И без съмнение коженият портфейл е лидер сред аксесоарите на деловите мъже и незаменим атрибут на всеки успешен бизнесмен. Стилните портфейли от естествена кожа, освен класа, притежават и много функции &ndash; за ваше удобство в тях има различно разпределени отделения за банкови карти, банкноти, визитки, специално отделение за лични документи и принадлежности. На тези, на които често се налага бизнес пътуване, е добре да обърнат внимание на мъжките портфейли с отделения за самолетни и железопътни билети.</p> <h3>Мъже на всяка възраст и с различни професии могат да открият в каталога на rivastyle.bg перфектният аксесоар, подходящ на техния стил и имидж.</h3>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки