С какво да носите кожена раница?

13.02.2018 08:47:55

С какво да носите кожена раница?

Удобните кожени раници все по-често се срещат по страниците на лъскавите списания, в представянията на модните блогъри, по световните модни подиуми. Как правилно да съчетаете този практичен аксесоар и с какво той ще стои добре? В тази статия от РИВА СТИЛ ви предлагаме няколко готови аутфита.

Спортно излъчване

Класическото решение – да се комбинира кожена раница с кецове или маратонки. Печеливш вариант: комплект в стил sport-casual (спортно-небрежен). Например, плътни слим панталони, клин, скини дънки + суитчер или тениска. Моделът изглежда страхотно и с горни дрехи, така че можете да го носите с яке или палто. Този вариант е подходящ по всяко време на годината.

Улична мода

Един и същ модел раница може да изглежда добре в различни съчетания на дрехи и аксесоари. Памук, деним, ресни по дрехите, ефект на протрит плат, метални краища, дори хипи стил или комплект дрехи за свободното време, може да се допълни с подобен вариант. За да влезете идеално в образ, можете да добавите и подходящият ключодържател.

Игра на контрасти

Много интересно и оригинално ще изглежда кожена раница с романтична рокля с дантела, разкроена пола, ризи в пастелни цветове. Към това обувайте масивни сандали или обувки с остър връх, тип пантофки или удобни обувки, ботуши – изберете според времето и сезона. Свързващ момент може да стане цветът. Например, кожената раница може да се комбинира с оттенъците на даден принт по дрехите или с водещия цвят на бижутата.

Унисекс излъчване

Добро решение е мъжка риза или тениска със свободна кройка и класически обувки с равна подметка. Да се подчертае стила на това съчетание ще ви помогне раницата. Точно в целта ще изглеждат модели кожени раници в ярки цветове.

Съвременните и актуални модели отдавна излязоха извън рамките на моделите за училищно ползване или за поход само като практичен аксесоар. Днес раниците могат да се носят с почти всичко (освен, може би,  в съчетание с делови костюми и вечерни облекла). Равна подметка, обувки без пета и ток, дълги и къси поли, клинове или панталони – с умел подход и съчетаване раницата навсякъде ще е на място. Експериментирайте и показвайте своята индивидуалност!

Запознайте се по-подробно с моделите кожени раници в каталога на РИВА СТИЛ БГ и Tuscany Leather.

Купи италианска кожена раница от магазина на РИВА СТИЛ БГ, подари си класа и стил!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Раници

Раници

С какво да носите кожена раница?

С какво да носите кожена раница?

Удобните кожени раници все по-често се срещат по страниците на лъскавите списания, в представянията на модните блогъри, по световните модни подиуми. Как правилно да съчетаете този практичен а Удобните кожени раници все по-често се срещат по страниците на лъскавите списания, в представянията на модните блогъри, по световните модни подиуми. Как правилно да съчетаете този практичен а 2023-08-26T13:01:00+03:00 С какво да носите кожена раница?

<p>Удобните кожени раници все по-често се срещат по страниците на лъскавите списания, в представянията на модните блогъри, по световните модни подиуми. Как правилно да съчетаете този практичен аксесоар и с какво той ще стои добре? В тази статия от РИВА СТИЛ ви предлагаме няколко готови аутфита.</p> <h2>Спортно излъчване</h2> <p>Класическото решение &ndash; да се комбинира <a href="https://www.rivastyle.bg/product/italianska-ranica-ot-estestvena-koja-tuscany-leather-tl-bag-tl142138">кожена раница</a> с кецове или маратонки. Печеливш вариант: комплект в стил sport-casual (спортно-небрежен). Например, плътни слим панталони, клин, скини дънки + суитчер или тениска. Моделът изглежда страхотно и с горни дрехи, така че можете да го носите с яке или палто. Този вариант е подходящ по всяко време на годината.</p> <h2>Улична мода</h2> <p>Един и същ модел раница може да изглежда добре в различни съчетания на дрехи и аксесоари. Памук, деним, ресни по дрехите, ефект на протрит плат, метални краища, дори хипи стил или комплект дрехи за свободното време, може да се допълни с подобен вариант. За да влезете идеално в образ, можете да добавите и подходящият ключодържател.</p> <h2>Игра на контрасти</h2> <p>Много интересно и оригинално ще изглежда кожена раница с романтична рокля с дантела, разкроена пола, ризи в пастелни цветове. Към това обувайте масивни сандали или обувки с остър връх, тип пантофки или удобни обувки, ботуши &ndash; изберете според времето и сезона. Свързващ момент може да стане цветът. Например, кожената раница може да се комбинира с оттенъците на даден принт по дрехите или с водещия цвят на бижутата.</p> <h2>Унисекс излъчване</h2> <p>Добро решение е мъжка риза или тениска със свободна кройка и класически обувки с равна подметка. Да се подчертае стила на това съчетание ще ви помогне раницата. Точно в целта ще изглеждат модели кожени раници в ярки цветове.</p> <p>Съвременните и актуални модели отдавна излязоха извън рамките на моделите за училищно ползване или за поход само като практичен аксесоар. Днес раниците могат да се носят с почти всичко (освен, може би, &nbsp;в съчетание с делови костюми и вечерни облекла). Равна подметка, обувки без пета и ток, дълги и къси поли, клинове или панталони &ndash; с умел подход и съчетаване раницата навсякъде ще е на място. Експериментирайте и показвайте своята индивидуалност!</p> <p>Запознайте се по-подробно с моделите кожени раници в <a href="https://www.rivastyle.bg/category/damski-kojeni-ranici">каталога</a> на РИВА СТИЛ БГ и Tuscany Leather.</p> <h3>Купи италианска кожена раница от магазина на РИВА СТИЛ БГ, подари си класа и стил!</h3> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки