Съвети при избор на пътна чанта

30.01.2018 17:38:11

Съвети при избор на пътна чанта

Често ви се налагат пътувания? Тогава просто ви е необходима практична и стилна пътна чанта. Днес в бутиците и интернет магазините тези аксесоари са представени в изобилие. За да не се объркате в избора и намерите достоен вариант, вземете предвид съветите на РИВА СТИЛ БГ.

Преди всичко трябва да решите колко неща ще вземете и колко дълги пътувания планирате. Към пътните чанти се отнасят различни по размер модели: раници, куфари, големи възможности на колела, сакове. Изборът на аксесоари зависи от вида на пътуването. Така, както при многодневна почивка, пътуване трябва да бъдат закупите по-обемна/обемен чанта/куфар с подвижна дръжка и колелца, така за командировка за няколко дни е идеална пътната чанта.

  • Обърнете внимание на вместимостта. В чантата трябва да се побира всичко необходимо, дори ако сте избрали модел за кратко пътуване.
  • Уверете се в качеството на материала. Като цяло много хора използват пътни чанти изключително рядко. Но дори и в тези няколко дни подобни аксесоари са подложени на трудни изпитания. Превоз в товарното отделение на самолета или багажника на автомобил, голямо тегло и обем на преносимите предмети – да издържи всичко това е по силите само на качествен продукт. За предпочитане е продукт, пътна чанта изработена от качествена естествена кожа (за куфарите на колела от висококачествена изкуствена кожа или издръжлива пластмаса).
  • Разгледайте преградите и джобовете. Много е удобно, когато вътрешното пространство е разделено на части. Така ще бъде по-лесно да прибирате, съхранявате, да търсите и намирате едни или други вещи. Особено важни са малките джобове с цип: те са идеални за документи, аптечка, джаджи, ключове и други малки неща.
  • Обърнете внимание на здравината на отделните елементи. Широките дръжки са подходящи за носене на голямо тегло. Те трябва да са надеждно свързани към чантата. В случай на закупуване на модели на колела обърнете внимание на възможността за регулиране на прибиращите се дръжки. Плътно двойно дъно и защитни облицовки, обшивки на ъглите придават на продукта допълнителна здравина. Колелцата е по-добре да са от каучук, гума – те са по-маневрени и не се изтриват лесно.
  • Обърнете внимание на дизайна. В случай на избор на пътна чанта този елемент е особено важен. Изберете модел с универсален цвят: кафяв, черен, сив, така че добре да се съчетава с различни дрехи.

Купете кожена пътна чанта от интернет магазина на РИВА СТИЛ БГ!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Пътни чанти и аксесоари

Пътни чанти и аксесоари

Съвети при избор на пътна чанта

Съвети при избор на пътна чанта

Често ви се налагат пътувания? Тогава просто ви е необходима практична и стилна пътна чанта. Днес в бутиците и интернет магазините тези аксесоари са представени в изобилие. За да не се обърка Често ви се налагат пътувания? Тогава просто ви е необходима практична и стилна пътна чанта. Днес в бутиците и интернет магазините тези аксесоари са представени в изобилие. За да не се обърка 2018-01-30T17:39:53+02:00 Съвети при избор на пътна чанта

<p>Често ви се налагат пътувания? Тогава просто ви е необходима практична и стилна пътна чанта. Днес в бутиците и интернет магазините тези аксесоари са представени в изобилие. За да не се объркате в избора и намерите достоен вариант, вземете предвид съветите на РИВА СТИЛ БГ.</p> <p>Преди всичко трябва да решите колко неща ще вземете и колко дълги пътувания планирате. Към пътните чанти се отнасят различни по размер модели: раници, куфари, големи възможности на колела, сакове. Изборът на аксесоари зависи от вида на пътуването. Така, както при многодневна почивка, пътуване трябва да бъдат закупите по-обемна/обемен чанта/куфар с подвижна дръжка и колелца, така за командировка за няколко дни е идеална <a href="../../../product/tl-voyager-tl141250">пътната чанта</a>.</p> <ul> <li><strong>Обърнете внимание на вместимостта</strong>. В чантата трябва да се побира всичко необходимо, дори ако сте избрали модел за кратко пътуване.</li> <li><strong>Уверете се в качеството на материала</strong>. Като цяло много хора използват пътни чанти изключително рядко. Но дори и в тези няколко дни подобни аксесоари са подложени на трудни изпитания. Превоз в товарното отделение на самолета или багажника на автомобил, голямо тегло и обем на преносимите предмети &ndash; да издържи всичко това е по силите само на качествен продукт. За предпочитане е продукт, пътна чанта изработена от качествена естествена кожа (за куфарите на колела от висококачествена изкуствена кожа или издръжлива пластмаса).</li> <li><strong>Разгледайте преградите и джобовете.</strong> Много е удобно, когато вътрешното пространство е разделено на части. Така ще бъде по-лесно да прибирате, съхранявате, да търсите и намирате едни или други вещи. Особено важни са малките джобове с цип: те са идеални за документи, аптечка, джаджи, ключове и други малки неща.</li> <li><strong>Обърнете внимание на здравината на отделните елементи.</strong> Широките дръжки са подходящи за носене на голямо тегло. Те трябва да са надеждно свързани към чантата. В случай на закупуване на модели на колела обърнете внимание на възможността за регулиране на прибиращите се дръжки. Плътно двойно дъно и защитни облицовки, обшивки на ъглите придават на продукта допълнителна здравина. Колелцата е по-добре да са от каучук, гума &ndash; те са по-маневрени и не се изтриват лесно.</li> <li><strong>Обърнете внимание на дизайна.</strong> В случай на избор на пътна чанта този елемент е особено важен. Изберете модел с универсален цвят: кафяв, черен, сив, така че добре да се съчетава с различни дрехи.</li> </ul> <h1>Купете <a href="../../../category/patni-chanti-i-aksesoari">кожена пътна чанта</a> от интернет магазина на РИВА СТИЛ БГ!</h1>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки