Вечната дилема при избор на дамска чанта

16.01.2018 13:25:11

Вечната дилема при избор на дамска чанта

За една дама чантата е от първа необходимост. И бройката никога не е в повече. Вземете на жената чантата и тя ще се чувства без нея като без ръце. Тя не може да разпредели и събере всичките си многобройни вещи по джобовете, както успяват да го направят мъжете.

При това дамската чанта е не само свещено вместилище за най-различни предмети, но и аксесоар, който е неразделна част от образа и стила на дамите. А модерната чанта, от огромната тип торба до миниатюрния клъч, освен своите преки функции, може да изпълнява и ролята на главно украшение, ако например облеклото и обувките са по-семпли и не твърде ярки.

При избора на дамска чанта трябва да се ръководите от няколко прости съвети, които РИВА СТИЛ БГ ще сподели с вас.

  • Преди всичко трябва да се отчита времето на годината. В студено време, през зимата и есента, пасват добре класическа форма, в тъмни и сдържани тонове. При избора на материали можете да се спрете на изкуствена кожа (която винаги е по-евтина, но не и по-качествена) или на естествена кожа, която винаги създава усещане за комфорт и лукс, адаптирайки се чудесно към ниските температури. През пролетта и лятото можете да се спрете на по-ярки цветове и смели фасони в моделите. Но не забравяйте, че с избора на класиката никога няма да сбъркате.
  • Чанта от естествена кожа – безспорно вечно актуален и моден аксесоар. Тя изглежда много красиво, модерно, стилно и, освен това, е невероятно практична. Естествената кожа, която освен че е с по-дълъг живот, но и винаги изглежда авторитетно и класно.
  • Уместност. Нали не бихте отишли на вечерен прием с плажна чанта? Чантите никога не стигат. И, както казва Коко Шанел, ако не можете да подберете чанта към роклята, подберете рокля към дамската чанта!
  • Останете на вълната на модата. Разбира се, трябва да следите за модните тенденции в моделите и цветовете. И не слушайте тези, които казват, че чантите са консервативни аксесоари или всичко ново е забравено старо! Може и старо, но пък доста подобрено!
  • Чуждото мнение. Вие, все пак, купувате чанта за себе си, а не за приятелки, колежки или роднини. Така че, трябва да се ръководите от собствения си вкус, желания и нужди.

А сега, въоръжени с нашите препоръки, можете да се отдадете на покупки! Успех!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Дамски чанти

Дамски чанти

Вечната дилема при избор на дамска чанта

Вечната дилема при избор на дамска чанта

За една дама чантата е от първа необходимост. И бройката никога не е в повече. Вземете на жената чантата и тя ще се чувства без нея като без ръце. Тя не може да разпредели и събере всичките с За една дама чантата е от първа необходимост. И бройката никога не е в повече. Вземете на жената чантата и тя ще се чувства без нея като без ръце. Тя не може да разпредели и събере всичките с 2018-01-16T13:25:29+02:00 Вечната дилема при избор на дамска чанта

<p>За една дама чантата е от първа необходимост. И бройката никога не е в повече. Вземете на жената чантата и тя ще се чувства без нея като без ръце. Тя не може да разпредели и събере всичките си многобройни вещи по джобовете, както успяват да го направят мъжете.</p> <p>При това дамската чанта е не само свещено вместилище за най-различни предмети, но и аксесоар, който е неразделна част от образа и стила на дамите. А модерната чанта, от огромната тип торба до миниатюрния клъч, освен своите преки функции, може да изпълнява и ролята на главно украшение, ако например облеклото и обувките са по-семпли и не твърде ярки.</p> <p>При избора на <a href="../../../category/damski-chanti">дамска чанта</a> трябва да се ръководите от няколко прости съвети, които РИВА СТИЛ БГ ще сподели с вас.</p> <ul> <li><strong>Преди всичко трябва да се отчита времето на годината</strong>. В студено време, през зимата и есента, пасват добре класическа форма, в тъмни и сдържани тонове. При избора на материали можете да се спрете на изкуствена кожа (която винаги е по-евтина, но не и по-качествена) или на естествена кожа, която винаги създава усещане за комфорт и лукс, адаптирайки се чудесно към ниските температури. През пролетта и лятото можете да се спрете на по-ярки цветове и смели фасони в моделите. Но не забравяйте, че с избора на класиката никога няма да сбъркате.</li> <li><strong>Чанта от естествена кожа</strong> &ndash; безспорно вечно актуален и моден аксесоар. Тя изглежда много красиво, модерно, стилно и, освен това, е невероятно практична. Естествената кожа, която освен че е с по-дълъг живот, но и винаги изглежда авторитетно и класно.</li> <li><strong>Уместност.</strong> Нали не бихте отишли на вечерен прием с плажна чанта? Чантите никога не стигат. И, както казва Коко Шанел, ако не можете да подберете чанта към роклята, подберете рокля към дамската чанта!</li> <li><strong>Останете на вълната на модата</strong>. Разбира се, трябва да следите за <a href="../../../category/damski-chanti?new=yes">модните тенденции</a> в моделите и цветовете. И не слушайте тези, които казват, че чантите са консервативни аксесоари или всичко ново е забравено старо! Може и старо, но пък доста подобрено!</li> <li><strong>Чуждото мнение.</strong> Вие, все пак, купувате чанта за себе си, а не за приятелки, колежки или роднини. Така че, трябва да се ръководите от собствения си вкус, желания и нужди.</li> </ul> <h3>А сега, въоръжени с нашите препоръки, можете да се отдадете на<a href="../../../"> покупки</a>! Успех!</h3>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки