Защо италианската кожа за чанти е най-добра

28.11.2017 13:59:27

Защо италианската кожа за чанти е най-добра

Искате ли да знаете защо италианската кожа все още е най-добра?

Представете си как добре облечен мъж отваря вратата и ви посреща в магазин за кожени чанта. Вие виждате няколко красиви модела. След малко жена в черна рокля идва до вас и предлага да ви консултира. Вие я питате за конкретен модел, който ви интересува. Жената обяснява, че конкретно тази чанта е още по-добра, защото е направена от италианска кожа. Ах, да, италианска кожа. Разбира се, че ще я купите. Вие винаги сте знаели, че тя е най-добрата. И определено си заслужава цената. Не мислите ли?

Защо добрата кожа си струва всяка стотинка

Използване на растително дъбени кожи

Мирисът на растително дъбена кожа напомня за аромата на хубаво вино. Прекрасните аромати идват от естествените танини, които се използват при обработката на кожата. Това е най-старият начин за обработка на кожа.

Растително дъбената кожа има по-голяма дълготрайност

Кожата, обработена чрез растително дъбене, запазва здравината си много дълго. Ще забележите, че тя ще изглежда нова дори и след няколко години.

Процесът на обработка изисква по-дълго време

Причината, поради която растително дъбените кожи са по-скъпи от хромово дъбената кожа е, че е необходимо повече време, за да се направи. Природните химикали не са толкова ефективни, колкото тежките метали, като по този начин е нужно по-дълго време. А по-дълъг процес означава по-скъп продукт.

Защо италианска кожа счита за crème de la crème?

В Тоскана можете да намерите най-добре обработваните кожи в света. Италианците влагат във всяка стъпка от процеса на обработка на кожата специално внимание и грижа от отделен майстор. Кожата минава през ръцете на различни майстори до получаване на възможно най-доброто обработване за всяка част от този процес. Това обяснява защо италианската кожа все още е най-добрата в света.

Италианците са толкова страстни към кожата, колкото и към храната

Ето един цитат от доставчик на кожа в Тоскана. Той казва: „Когато ям паста, аз искам да знам къде е отгледана пшеницата за нея. Искам да знам къде са снесени яйцата. Искам да знам съставките ѝ. Ако не знам това, не мога да се доверя на храната“. Същата философия изповядват и тосканските майстори, когато става въпрос за кожа.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Разни

Разни

Защо италианската кожа за чанти е най-добра

Защо италианската кожа за чанти е най-добра

Искате ли да знаете защо италианската кожа все още е най-добра? Представете си как добре облечен мъж отваря вратата и ви посреща в магазин за кожени чанта. Вие виждате няколко красиви модела. Искате ли да знаете защо италианската кожа все още е най-добра? Представете си как добре облечен мъж отваря вратата и ви посреща в магазин за кожени чанта. Вие виждате няколко красиви модела. 2023-02-22T10:44:32+02:00 Защо италианската кожа за чанти е най-добра

<h2>Искате ли да знаете защо италианската кожа все още е най-добра?</h2> <p>Представете си как добре облечен мъж отваря вратата и ви посреща в магазин за <a href="https://www.rivastyle.bg/">кожени чанта</a>.&nbsp;Вие виждате няколко красиви модела.&nbsp;След малко жена в черна рокля идва до вас и предлага да ви консултира.&nbsp;Вие я питате за конкретен модел, който ви интересува. Жената обяснява, че конкретно тази чанта е още по-добра, защото е направена от италианска кожа.&nbsp;Ах, да, италианска кожа.&nbsp;Разбира се, че ще я купите.&nbsp;Вие винаги сте знаели, че тя е най-добрата.&nbsp;И определено си заслужава цената.&nbsp;Не мислите ли?</p> <h2>Защо добрата кожа си струва всяка стотинка</h2> <h3>Използване на растително дъбени кожи</h3> <p>Мирисът на растително дъбена кожа напомня за аромата на хубаво вино.&nbsp;Прекрасните аромати идват от естествените танини, които се използват при обработката на кожата.&nbsp;Това е най-старият начин за обработка на кожа.</p> <h3>Растително дъбената кожа има по-голяма дълготрайност</h3> <p>Кожата, обработена чрез растително дъбене, запазва здравината си много дълго.&nbsp;Ще забележите, че тя ще изглежда нова дори и след няколко години.</p> <h3>Процесът на обработка изисква по-дълго време</h3> <p>Причината, поради която растително дъбените кожи са по-скъпи от хромово дъбената кожа е, че е необходимо повече време, за да се направи.&nbsp;Природните химикали не са толкова ефективни, колкото тежките метали, като по този начин е нужно по-дълго време.&nbsp;А по-дълъг процес означава по-скъп продукт.</p> <h3>Защо италианска кожа счита за cr&egrave;me de la cr&egrave;me?</h3> <p>В Тоскана можете да намерите най-добре обработваните кожи в света. Италианците влагат във всяка стъпка от процеса на обработка на кожата специално внимание и грижа от отделен майстор. Кожата минава през ръцете на различни майстори до получаване на възможно най-доброто обработване за всяка част от този процес. Това обяснява защо италианската кожа все още е най-добрата в света.</p> <h3>Италианците са толкова страстни към кожата, колкото и към храната</h3> <p>Ето един цитат от доставчик на кожа в Тоскана. Той казва: &bdquo;Когато ям паста, аз искам да знам къде е отгледана пшеницата за нея.&nbsp;Искам да знам къде са снесени яйцата.&nbsp;Искам да знам съставките ѝ.&nbsp;Ако не знам това, не мога да се доверя на храната&ldquo;. Същата философия изповядват и тосканските майстори, когато става въпрос за кожа.</p> <p>&nbsp;</p> <p><quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки