КОЖЕНИ ДАМСКИ ЧАНТИ

Открийте луксозните италиански дамски чанти от естествена кожа. Ръчно изработка и спелиални техники за обработка на кожа се срещат с италианския дизайн, за да дадат живот на творенията на Tuscany Leather. Класически дамски чанти с модерни линии и неповторим дизайн Made in Italy.

КОЖЕНИ ДАМСКИ ЧАНТИ

Дамски кожени чанти от естествена кожа, които могат да бъдат носени както в ежедневието така и за специален повод. Вашата нова кожена чанта прибавя важен детайл към всяка ваша визия. Всички наши дамски чанти са изработени от естествена кожа Made in Italy.

КОЖЕНИ ДАМСКИ ЧАНТИ ЗА И ПРЕЗ РАМО

Дамските кожени чанти за и през рамо Tuscany Leather осигуряват перфектната комбинация от дизайн и практичност, за да ви гарантират безупречен външен вид за всеки повод! 

ДАМСКИ КОЖЕНИ РАНИЦИ
Дамските кожени раници са най-удобното и модерно решение за ежедневието. Класическите дизайни и модерните линии са перфектните аксесоари за допълване на вашите тоалети! Tuscany Leather предлага богат избор за жени със вкус за мода и стил.

КОЖЕНИ ПОРТФЕЙЛИ ЗА ЖЕНИ

Кожените портфейли за жени са готови да отговорят на всички ваши нужди. Малки или големи, с копче или цип. Нека вашият портфейл от естествена кожа напълно изразява вашата индивидуалност. Истински моден аксесоар, незаменим в ежедневието.

КОЖЕНИ АКСЕСОАРИ ЗА ЖЕНИ

Tuscany Leather предлага уникални кожени аксесоари за завършване на тоалета и на най-взискателните дами.

Сравнение на продукти