Доставка и плащания

Онлайн магазин "RIVASTYLE.BG" доставя на територията на Република България чрез фирма СПИДИ АД. За територията на Република Румъния доставката се заплаща на цена от 9,99лв., срокът за изпълнение на поръчката е до 7 работни дни. Доставки извън Републука България са възможни с предварителна уговорка на [email protected].

Всяка поръчка над 150лв. е с безплатна доставка. За поръчки под 150лв. разходите по доставката се поемат от клиента и се определят от куриера, който доставя пратката. Всяка поръчка за територията на България е с право на преглед преди да бъде платена.

Доставки в страната са възможни във всички градове и населени места, обслужвани от офисите на Спиди АД. Сумата на доставката се калкулира при завършване на поръчката. Към настоящия момент стоките, поръчани в онлайн магазина, могат да бъдат доставени само на територията на Република България.

 КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ?

През нашия онлайн магазин www.rivastyle.bg може да направите Вашата поръчка онлайн - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата лесно и интуитивно, и само с няколко стъпки: 

Стъпка 1: Изберете желания продукт.

Стъпка 2: Попълнете необходимите данни за получателя (име, точен адрес, телефон, имейл адрес).

Стъпка 3: Изберете начин на плащане.

Всяко връщане на стока до "RIVASTYLE.BG" е за сметка на клиента.

Доставката ще бъде извършена до 7 работни дни


 

Възможни начини на плащане при покупка в нашия онлайн магазин са:

Epay е най–популярната българска услуга за онлайн плащания. За да използвате услугата е необходимо да имате регистрация в сайта на epay.bg  

Директни плащания чрез услугата ePayСвят
Услугата предлага приемане на плащания директно с карти MasterCard и VISA.

По банков път 
Клиентът заплаща предварително дължимата сума по банковата сметка на РИВАСТИЛ ООД:
Банка: 
BIC: BPBIBGSF
IBAN : BG59BPBI88981030654101
Бенефициент: РИВАСТИЛ ООД
Основание за плащане: Номер на поръчката.
Моля, превеждайте точната сума на поръчката.

Наложен платеж  
Клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоката на посочения от него адрес на представителя на куриерската служба.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки