Гаранция

Нашите продукти са изработени в Италия, с 100% естествена италианска кожа и осигурени с 24 месеца гаранция от производителя.

Всеки продукт е детайлно изработен и се подлага на внимателен контрол на качеството. Малките несъвършенства, като например леките нюанси на цветовете, са естествени и се дължат на ръчното производство: това не е неизправност, а стойност.

За да гарантираме дълъг живот на продукта си, ние се радваме да предложим услугите си и в извънгаранционен срок и да осигурим резервни части за вашите продукти.

Тази гаранция важи само за първоначалния купувач и не покрива щети от нормално износване, злополука, злоупотреба или нормална повреда на цветове и материали. Повредата на пътни чанти, възникнала по време на пътуване с авиокомпания, не се покрива от настоящата гаранция и рекламациите в такива случаи трябва да бъдат направени директно с авиокомпанията.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки