ПЪТНИ ЧАНТИ

Открийте луксозни италиански пътни чанти от естествена кожа. Ръчна изработка и специални техники за обработка на кожа се срещат с италианския дизайн, за да дадат живот на творенията на Tuscany Leather. Класически кожени чанти с модерни линии и неповторим дизайн Made in Italy.

КОЖЕНИ ПЪТНИ ЧАНТИ

Кожени пътни чанти, ръчно изработени в Тоскана. Различни размери, подходящи за кратки уикенд пътувания и идеални за кабината на самолета.

 

КОЖЕНИ КУФАРИ НА КОЛЕЛА

Изберете вашият куфар с колелца от естествена кожа. Пътувайте с удобството на колела, дори като ръчен багаж, без да жертвате стила, изискван от най-официалните поводи.

КОЖЕНИ ЧАНТИ ЗА ДРЕХИ

Нашата чанта за дрехи от естествена кожа е от съществено значение за визията на всеки бизнесмен. При честите пътувания трябва да има перфектната чанта за преобличане и няколко малки екстри, за да бъде винаги  безупречен дори по време на пътуване.

КОЖЕНИ ПЪТНИ КОМПЛЕКТИ

Идеални за семейството, което обича да пътува, защото отговарят на всички нужди от пространство. Пътните кожени комплекти Tuscany Leather са лукс, който можете да си позволите.

КОЖЕНИ АКСЕСОАРИ ЗА ПЪТУВАНЕ

От съществено значение за тези, които пътуват и не искат да се откажат от практичността и елегантността. Аксесоарите за пътуване Tuscany Leather ви позволяват да пътувате, като същевременно поддържате реда и стила.

Сравнение на продукти