За връзка с нас
0876 439 960

Tuscany Leather

 

Страстта на семейство Алтавила към италианските майсторски продукти ги кара да основат марката Tuscany Leather през далечната 1968г. Благодарение на тях и сплотения им екип от специалисти успяват да превърнат от местна към международно призната марка. Предизвикателството започва с амбицията за създаване на висококачествени продукти, изработени от най-добрите материали и израз на всепризнатия италиански дизайн.

През 2008 г. фирмата постига друга важна цел - откриването на нов логистичен и оперативен център в Пиза. Там, благодарение на новия търговски екип, е в състояние да си взаимодействат с всички глобални партньори и да поддържа бизнес отношения с тях.

През 2009 г. компанията е удостоена с награда "Premio Luigi Colombani" от Търговската камара на Пиза за това, че е допринесла за увеличаване на страстта към продуктите на тосканските майстори.

През годините марката е увеличила популярността си, благодарение на етичните ценности, които винаги са я отличавали. Днес марката има високи стандарти за качество, както за продуктите така и в областта на услугите.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки