TUSCANY LEATHER

Tuscany Leather популяризира “Made in Italy” по целия свят със своите единствени по рода си авангардни стоки. Те са ръчно изработени от тосканските майстори. Историята на марката започва с желанието да изведат своите произведения на глобалния пазар, като се фокусират върху висококачествени материали, изразяващи добре познатия италиански дизайн. Тази мечта се превръща в реалност благодарение на предприемаческата дейност на семейство Altavilla, което възражда престижа на тосканската ръчна изработка по целия свят и засвидетелства страстта си към ръчно изработените продукти.


Търговската дейност на Tuscany Leather е отличена с различни награди през годините, включително наградата на Unicredit „OK ITALIA 2011“, която е най-значимата награда за малкия и среден италиански бизнес. Това признание допринася за имиджа на традиционните тоскански продукти в извън страната.

Tuscany Leather отдавна е известна със своите етични идеали и винаги работи за подобряване на стоките и услугите си, което води до изключително високи стандарти за качество и глобална мрежа за продажби.

АВТЕНТИЧНОСТ И ЗНАНИЕ

Продуктите на Tuscany Leather са кулминацията на натрупания опит в областта на кожата и оцветяване в Тоскана. Дизайните са се развивали през годините, за да отговорят на новите изисквания за ергономичност, но наследството на талантливите производители на кожа от 19-ти век е запазено. Много от стоките са с оригинален дизайн, който напомня на античен артикул с модерни функции. Това е едновременно определяща черта и източник на сила за марката.

Днес артикулите все още се конструират по конвенционалния начин, но са въведени нови технологии, за да подпомогнат задоволяването на търсенето на пазара. Кожата е оцветена с помощта на растителни бои в съответствие с историческата традиция на оцветяване от деветнадесети век, с най-голяма грижа за околната среда. Растежът няма да повлияе на философията на продукта, но ще продължат да изследват и подобряват качеството на ежедневни артикули, както и каналите за разпространение и маркетинг за тях.

ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИ В ТОСКАНА

Това са чертите, които отличават произведения на Tuscany Leather като истински и емблематични за тосканската изработка. За тях качеството на продукта е следствие от съчетаването на традиционни и съвременни идеали. Целта е да създаде продукт, който удовлетворява днешните изисквания за адаптивност и ергономичност.

Растително оцветяване на естествената кожа: ВЪВЕЖДАНЕ НА НОВИ ТЕНДЕНЦИИ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Тосканската зона на Санта Кроче е мястото, където се раждат дизайните на Tuscany Leather, стъпка по стъпка, от избора на материали до довършителните щрихи. Целият процес се провежда по природосъобразен начин, поради използването на растителен оцветител, който е важен компонент от производствената философия.

ИСТИНСКИ ПРОДУКТ

Всеки продукт от естествена кожа се доставя с гаранционен сертификат и холограма против фалшифициране. Всеки продукт се доставя със сертификат за гаранция, прикрепен към етикета за окачване, удостоверяващ 24-месечната гаранция на производителя. Холограмата и сертификатът за сигурност придават стойност на стоките. Холограмата е свързана към предната страна на етикета, където е отпечатано и логото на марката. Съдържа микроданни и действа като потвърждение за валидност. Препоръчваме Ви да купувате TL артикули само от оторизирани представители. Само Tuscany Leather Ви предлага предимствата на висококачествени артикули с известен произход и гаранция от производителя.

ПОЛИТИКА НА ПРОЗРАЧНОСТ

Tuscany Leather се е ангажирала да ограничи всички измамни опити за подкопаване на принципите за прозрачност и надеждност, които са високо ценени от нашите потребители, чрез маркетингови кампании и съдебни процедури с цел популяризиране на оригиналния продукт.

ДУХЪТ И ТРАДИЦИЯТА СА TL KEYLUCK

Tuscany Leather е основана с любов и оптимизъм още преди 11 години.
Страст към традиционната стойност на тосканската ръчна изработка и желание да се види на световната модна арена.

Тази цел е бързо реализирана благодарение на ребрандирането на историческа флорентинска кожарска фирма, а Tuscany Leather в момента произвежда и продава висококачествени оригинални италиански дизайнерски артикули по целия свят.

11 години след създаването си, фирмата избира да изгради изящно бижу, което проследява пътят, довел до нейния успех и олицетворява уникалните компоненти, вдъхновили създаването му.

TL
Това са инициалите на марката и представляват два важни аспекта на философията за производство на кожа в Тоскана - уважение към историята на Тоскана и използването на ценни и висококачествени материали. Първата успешна колекция, TL BAG също е наречена на двата инициала и е белязана от актуални цветове и форми.

КЛЮЧ

Знак за трансформация и оптимизъм в живота. Смисълът на живота е постоянна движеща сила зад работата на Tuscany Leather. Всеки компонент е резултат от много труд и спомага за създаване на истински продукт, който може да осигури допълнителна стойност на клиента.
В ключа има и Fleur-de-Lis, символът на Флоренция, родното място на тосканското занаятчийско наследство.

ПОДКОВА

Счита се за талисман, носещ късмет и символ на успех и богатство. Успехът на Tuscany Leather продължава да се развива в резултат на оригиналния принцип, който е в основата на компанията: изключителен продукт, резултат от отличителен дизайн и изключително висококачествени материали.

В резултат на това, новото бижу олицетворява характеристиките, които винаги са били свързани с произведенията на Tuscany Leather, като същевременно идентифицира свежата нова колекция: TL KEYLUCK.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки